Dansk
English
Deutsch

Pneumatik

Vi leverer et omfattende produktprogram fra de største leverandører på verdensplan. Både til standardløsninger og individuelle løsninger tilpasset til dit behov.


Transmissioner

Et stort produktprogram, som omfatter en række tekniske komponenter og systemer til roterende applikationer fra førende internationale leverandører.


Rustfri cylindre

Standardudførelser efter internationale normer og specialudførelser efter kundeønsker. Markedets mest rengøringsvenlige cylindre i rustfrit stål.


Aluminiumsprofiler

Vi har Danmarks største lager af Bosch aluminiumsprofiler, og det gør os i stand til at levere profiler og tilbehør fra dag til dag.  • Profiler
  • Samlinger
  • Fødder og hjul
  • Døre og gitre
  • m.m.

Instrumentering

Kundetilpassede instrumenteringsløsninger, såsom fyldning af manometre, certifikater, specielle tilslutninger, reparationer og service.


Fleksible forbindelser

Vi har med en solid erfaring specialiseret os i rådgivning og salg af rørledningstilbehør samt alle former for fleksible rørforbindelser m.m.Eltavler

Alle former for elektriske tavleanlæg i alle størrelser. Fra den mindste terminalboks til store automatiktavler og effektfordelingstavler.OFFICIEL FESTO

FORHANDLER

Aftalen betyder, at HNC Group fremover vil kunne servicere såvel nye som eksisterende kunder med det samlede leveringsprogram af FESTO pneumatik og automatiseringsløsninger, hvor en stor del af standardprogrammet vil blive lagerført til levering fra dag til dag.

Samarbejdet giver ud over levering af FESTO standarddele mulighed for hurtig levering af cylindre på specielle mål, færdigkonfigurerede ventilramper samt andre kundetilpassede FESTO løsninger fra HNC group´s produktionsfaciliteter.

LÆS MERE >>

 

SPECIALCYLINDRE

 Hos HNC kan du få fremstillet cylindre, som netop matcher dine behov og dine maskiner, hvilket sikrer, at dine maskinanlæg hurtigt kan omstilles til nye produktioner og dermed altid være på forkant med, hvad markedet efterspørger.

Leveringstiden er markedets korteste. Både standardcylindre og cylindre fremstillet efter kundeønske leveres indefor få dage. Maskinnedbrud er kostbare, derfor er HNC’s leveringssikkerhed din driftsikkerhed.

LÆS MERE >>

 

HVORDAN HAR DINE

KOMPENSATORER DET?

Erfaringen viser, at det er de færreste der tænker over, om deres kompensatorer er nedslidte, gamle eller monteret forkert..!

Der stilles store krav til alle installationer, herunder også til kompensatorerne. Et nedbrud kan være dyrt, besværligt og fuldstændig unødvendigt. Derfor er måske nu tid til at planlægge et eftersyn.

VI VIL GERNE HJÆLPE DIG!

HNC Group tilbyder lige nu at kontrollere dine kompensatorer helt uden beregning. Gennemsynet er vejledende og uden binding.

LÆS MERE >>

 

FÆRDIGE LØSNINGER

HNC Group har i en lang årrække lavet færdige løsninger til flere kunder ved at samle forskellige dele af produktprogrammet, således at kunderne kan fokusere på deres primære forretningsområder. Den del har HNC nu valgt at fokusere mere på og tilbyde til flere kunder.

HNC Group kan være behjælpelig med de tekniske tegninger og kan vejlede i, hvad der er muligt at løse med de forskellige produkter.

LÆS MERE >>