Har du lyst til at modtage infomails fra HNC Group 6-8 gange om året?

Med vores infomails vil vi forsøge at give dig relevante nyheder fra HNC Group og vores leverandører samt præsentere aktuelle og spændende kundecases.

Da vi alle modtager mange nyhedsbreve, vil vi forsøge at begrænse os til 6-8 infomails om året.

Vi håber at ramme dig med nyheder, der har netop din interesse og ser frem til at sende nogle spændende infomails ud.
Navn
Firmanavn
Telefonnummer
E-mail
Ja tak - til at modtage HNC's infomail
Infomail

Julekonkurrence

23-12-2016

Vi har haft en julekonkurrence, hvor der skulle tælles nisser på vores hjemmeside. Vinderen blev udtrukket blandt mange rigtige besvarelser, og hun har modtaget en kurv med forskellige lækkerier.

Læs mere »

Nye medarbejdere

03-11-2016

Vi har fået 2 nye kollegaer; Jesper Guldager Madsen, som er salgsingeniør i Jylland og Flemming Jensen, som er teknisk konsulent. De sidder som resten af salgsafdelingen klar ved telefonerne for at hjælpe vores kunder.

Læs mere »

Ny hjemmeside

10-09-2016

Vores nye hjemmeside er færdig! Den er nu responsiv og forhåbentlig endnu mere brugervenlig end før.

Læs mere »

Automatik 2016

01-08-2016

HNC GRoup deltager i Automatik 2016, som finder sted i Brøndbyhallen d.13-15.september. Du kan finde os på stand B1243.

Læs mere »

Nyhed fra Bosch Rexroth

20-4-2016

Bosch Rexroth har netop lanceret ny farve som standard på deres forskellige dæk-kapper, -hætter og -lister. Fremover vil farven signalgrå være standard, imens den sorte udgave stadig vil være at finde i Bosch Rexroths program men som deres ESD-udgave.
Læs mere »

Produktnyheder - 3 nye cylinderserier

15-3-2016

HNC Group har udvidet produktprogrammet med 3 serier af rustfri pneumatikcylindre og tilbyder derfor nu også: - Stempelstangsløs magnetcylinder - Kompaktcylinder efter ISO 21287 - En prisoptimeret ISO 15552 cylinderserie.
Læs mere »

Optimeret produktionsområde

26-2-2016

I HNC Group lægger vi stor vægt på at kunne yde en god service og tilbyde vores kunder alt fra enkelte komponenter til færdige løsninger. Vi har indrettet et område i produktionen med henblik på at optimere arbejdsgangene, når vi samler de større løsninger, som er bygget op i aluminiumsprofiler, da vi oplever en øget efterspørgsel på disse fra vores kunder. 
Læs mere »

Færdige løsninger

07-10-2015

HNC Group har i en lang årrække lavet færdige løsninger til flere kunder ved at samle forskellige dele af produktprogrammet, således at kunderne kan fokusere på deres primære forretningsområder. Den del har HNC nu valgt at fokusere mere på og tilbyde til flere kunder.
Læs mere »

E-drives fra Festo

22-09-2015

Et af de nye produktprogrammer, som HNC Group tilbyder, er E-drives fra FESTO.  

FESTO har over en årrække arbejdet intensivt for at styrke deres program inden for elektriske drev, PLC, motorstyringer osv., så de i dag står med et stort og spændende udvalg til løsning af en lang række opgaver, hvor en elektrisk løsning er det bedste valg.
Læs mere »

ISO 9001:2008 kvalitetsgodkendelse

07-09-2015

Som en del af udviklingen af virksomheden valgte HNC Group i august 2014 at starte et projekt op, der skulle munde ud i en kvalitetsgodkendelse og ISO certificering af salg og levering samt produktion.

Stig Bergendorff blev i august 2014 ansat som salgschef og fik ansvaret for at føre virksomheden igennem processen. Han fik lavet et kvalitetsledelsessystem i samarbejde med konsulentfirmaet Lasse Ahm Consult.
Læs mere »

Svejsefixturer til opsvejsning

18-08-2015

Et samarbejde mellem HNC Group og Sten Byriel fra DanRobotics har ført til udviklingen af svejsefixturer til K. R. Hospitalsudstyr, som bliver brugt til opsvejsning af hospitalssenge.
Læs mere »

IVISYS’ nyeste inspektions-station

20-04-2015

HNC Group har i samarbejde med IVISYS (www.ivisys.com) udviklet og leveret mekanikken til IVISYS’ nyeste inspektions-station.
Læs mere »