2 interne tekniske salgsmedarbejdere søges

Vi har travlt og søger derfor 2 interne tekniske salgsmedarbejdere.

Stillingsbeskrivelse:

Du bliver en del af vores interne salgsteam hvor arbejdsopgaverne omfatter rådgivning til kunder, samt udarbejdelse af løsningsforslag, og tilbud på markedets stærkeste brand inden for automationskomponenter og løsninger, primært aluminiumsprofiler og transmissionselementer.

Den primære målgruppe er maskinbyggerier og større produktionsvirksomheder, hvor du i stor udstrækning vil komme til at fungerer som teknisk sparringspartner for kunderne.

Vi er kendt for at være meget fleksible og serviceorienterede, hvor vores store lager og egen produktion spiller en vigtig rolle i vores service til kunderne.

Samtidig med jobbet som intern sælger, vil du fungerer som back-up for eksterne sælgere, med tekniske løsningsforslag og tilbud.

Efter en grundig oplæring vil du få det tekniske ansvar for et eller flere af vores produktområder, og fungere som teknisk ankermand, og være bindeleddet til leverandørerne.

Kvalifikationer:

Du har et godt kendskab til mekaniske komponenter der bruges i industrien, og gerne nogle års relevant erfaring med internt salg. Din uddannelse er ikke afgørende, men forestiller os en teknisk baggrund som maskintekniker, teknisk designer, automatikmekaniker e.l.

Du skal kunne kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder:

Et job i en veletableret vækstorienteret virksomhed, hvor der er store udfordringer og muligheder, samt et positivt og uformelt arbejdsmiljø, med korte beslutningsveje.

Du kommer til at indgå i et team med i alt 8 engagerede kolleger, hvor vi hjælper hinanden med at løse opgaverne som kunderne stiller - også i pressede situationer.

Til jobbet følger en konkurrencedygtig løn, pensions- og bonusordning.

Ansøgning:

Ansøgningen sendes til k.nielsen@hncgroup.dk

eller til

HNC Group A/S
Industrivej 2
4241 Vemmelev
Att. Kim Nielsen