HNC Group tilbyder færdige løsninger og udvider produktionsområdet

07-10-2015

HNC Group har i en lang årrække lavet færdige løsninger til flere kunder ved at samle forskellige dele af produktprogrammet, således at kunderne kan fokusere på deres primære forretningsområder. Den del har HNC nu valgt at fokusere mere på og tilbyde til flere kunder. 

”Vi har oplevet en øget efterspørgsel fra vores kunder efter færdige og hele løsninger. Vi har i dag en stor viden inden for de forskellige forretningsområder og derfor giver det god mening at tilbyde vores kunder produkter, der går på tværs af vores forskellige afdelinger. Til en kunde har vi f.eks. leveret en løsning, der bestod af et stort kundespecifikt stativ bygget op i aluminiumsprofiler, en X-Y elektrisk drevet akse fra FESTO, transportbånd samt elinstallationer og styretavle fra vores el-afdeling.” – fortæller Salgschef Stig Bergendorff. 

”En anden kunde havde brug for noget styring af nogle elektriske drev, hvor vi skulle levere løsningen og programmeringen. Her brugte vi underleverandør til programmering af FESTOs PLC og embedded computere, men kunden oplevede stadig HNC som hovedleverandør af løsningen. Med disse færdige løsninger kan kunderne fokusere på deres kerneområder og samtidig have en kompetent partner i HNC til at løse deres opgaver.”

”Specielt projekter bygget op omkring vores aluminiumsprofiler fra Bosch Rexroth har vi set en øget interesse for. I dag leverer vi færdige samle-selv løsninger i aluminiumsprofiler, som er skåret og boret ud fra kundens anvisning eller tegning. Flere kunder har det ønske at få det samlet herfra og gerne integreret med noget sikkerhed, el eller lignende. Da vi har en el-afdeling i huset, giver det derfor god mening at tilbyde dette til kunderne.”

”Det har været nødvendigt for os at have et dedikeret område, hvor vi kan samle de større løsninger, som er bygget op i aluminiumsprofiler. Derfor har vi udvidet produktionsområdet og fået lavet et specifikt område til samling og opbygning af de færdige løsninger i samme produktionsområde som sav og fræser. Dermed får vi optimeret arbejdsgangen og kan fokusere på at skabe det bedste resultat for kunderne.” fortæller afdelingsleder Thomas Zeeberg.

HNC Group kan være behjælpelig med de tekniske tegninger og kan vejlede i, hvad der er muligt at løse med de forskellige produkter.