Hannover Messe 2018

01-05-2018

Vi deltog på Hannover Messe 2018, hvor vi præsenterede et udvalg af vores rustfrie UNIC-cylindre. Messen var som altid godt besøgt, og vi oplevede en stor interesse. Især vores stempelstangsløse cylinder var populær.

UNIC er HNC Groups egen cylinderserie, som er udviklet og fremstilles i henhold til internationale normer. Vi kan naturligvis også levere rustfrie stålcylindre, som er udarbejdet specielt ud fra specifikke krav og ønsker. Vi har desuden udviklet beslag, som gør det hurtigt og nemt at udskifte en aluminiumscylinder med en UNIC rustfri stålcylinder.

Mange maskiner inden for fødevare- og medicinalindustrien har behov for pneumatiske cylindre, der fungerer godt og længe i et barskt miljø med mange rengøringer og stærke rengøringsmidler. Vores rustfrie cylindre er af højeste kvalitet og kan klare alle disse skadelige påvirkninger. 

Vores cylindre har et design, som sætter funktionalitet og rengøringsvenlighed højt. Alle dele såsom bolthoveder, skilleflader og skruehuller, hvor der normalt kan samle sig smuds, er konstrueret på en speciel måde, hvorved dette undgås.

Ved hjælp af vores eget modulsystem inden for rustfrie stålcylindre og vores effektive montageafdeling kan vi garantere markedets korteste leveringstid.