HNC Group leverer nu også E-drives fra Festo

22-09-2015

Et af de nye produktprogrammer, som HNC Group tilbyder, er E-drives fra FESTO.  

FESTO har over en årrække arbejdet intensivt for at styrke deres program inden for elektriske drev, PLC, motorstyringer osv., så de i dag står med et stort og spændende udvalg til løsning af en lang række opgaver, hvor en elektrisk løsning er det bedste valg.

HNC har været involveret i flere forskellige typer projekter, hvor en elektrisk løsning har været det bedste (og eneste) valg.  De elektriske løsninger giver en langt højere fleksibilitet end luft-teknologien. Og i dag er prisen kommet så langt ned, at den ikke længere står i vejen for de mere komplicerede løsninger eller områder hvor der ikke allerede bliver benyttet luftcylindre. Komplicerede løsninger med bevægelser i flere akser leveres færdige fra FESTO.

FESTO har gjort det nemt og billigt at komme i gang med at udvikle med deres E-drives. Udviklingsomkostningerne for at komme i gang med FESTO er meget begrænsede og er primært på hardware-delen. FESTO Configuration Tool og CodeSyS til FESTO PLC er gratis via FESTO. 

HNC står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde ud af, hvilke enheder som er mest hensigtsmæssige at bruge i de forskellige opgaver.

Kontakt os for at få en demonstration af nogle af de muligheder, som findes med FESTO E-drives.