HNC Group bygger og leverer IVISYS’ nyeste inspektions- station

20-04-2015

HNC Group har i samarbejde med IVISYS (www.ivisys.com) udviklet og leveret mekanikken til IVISYS’ nyeste inspektions-station. 

Det har under processen været vigtigt at få udviklet en station, som både er fleksibel og stabil nok til, at den kan modstå rystelser fra omgivelser, når kameraet skal tage højpræcisions billeder af de emner, der skal inspiceres.  Samtidig har det været vigtigt, at stationen er så fleksibel, at den nemt kan omstilles til den aktuelle linje eller det aktuelle emne. Stationen indeholder både transportbånd til at køre emnet ind samt en utroligt fleksibel X-Y aktuator. Til X-Y aktuatoren blev valgt en EXCM-30 fra Festo. Den blev valgt på grund af dens høje præcision, nemme integrering og mulighed for høj hastighed. Med EXCM-30 bliver systemet så fleksibelt, at kameraet med stor nøjagtighed kan flyttes til den position, som er nødvendig for at få det korrekte billede af emnet. 

Det vigtigste for IVISYS i valget af HNC Group som samarbejdspartner var at få en leverandør, der i hele udviklingsprocessen var en fleksibel og kreativ sparringspartner, som var i stand til at levere et komplet system, så IVISYS kunne fokusere på at optimere deres systemer.

HNC Group har i denne proces inddraget alle interne afdelinger i udviklingen og opbygningen af stationen fra teknisk tegning, opbygning af stativ og til slut implementering af den elektriske del. 

Resultatet blev en meget glad kunde, der var yderst tilfreds med resultatet.