Ny hjemmeside

10-09-2016

Vores nye hjemmeside er færdig!

Den er blevet opdateret, så den er responsiv og kan bruges på tablets og smart phones. Samtidig har udseendet og en del af funktionaliteten ændret sig. Vi har fokuseret på brugervenlighed og på at gøre information om vores produkter let tilgængelig. Vi håber, det er lykkedes, og at du vil bruge hjemmesiden både som et redskab til at finde ud af, hvilke produkter vi tilbyder men også til at finde mere dybdegående data om de forskellige produkter.

Hjemmesiden er delt op ud fra de 8 produktgrupper, som vi arbejder inden for: Pneumatik, Transmissioner, Rustfrie cylindre, Aluminiumsprofiler, Instrumentering, Fleksible forbindelser, Styretavler og VVS. Under hver af disse produktsider kan du finde nærmere information om de produkter, vi tilbyder.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information end den, du kan finde på hjemmesiden. Vi sidder klar til at rådgive dig eller til at tage imod din ordre. Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside yderligere, er du meget velkommen til at give os besked.