Nye medarbejdere

03-11-2016

I løbet af den seneste måned har vi tilføjet 2 nye medarbejdere til salgsafdelingen.

Flemming Jensen er ny teknisk konsulent, som sidder på kontoret i Vemmelev, hvor han er klar til at hjælpe vores kunder. Han har en baggrund som industri-elektriker og klejnsmed, og han har arbejdet for flere forskellige virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien, senest Arla Foods.

Jesper Guldager Madsen er vores nye salgsingeniør i Jylland, så han vil snart begynde at besøge forskellige jyske kunder. Han er oprindeligt udlært elektriker og har erfaring inden for vvs-branchen samt med salg af robotløsninger til industrien. Han har primært arbejdet i industrien med service og vedligehold af diverse produktionsanlæg samt ny-installation af hele anlæg.

Læs mere om vores 2 nye kollegaer nedenfor:

Jesper Guldager Madsen, 38 år, Salgsingeniør

Baggrund: Jeg er oprindeligt udlært elektriker og har herudover også et par års erfaring fra vvs-branchen som montør. Jeg har primært arbejdet i industrien med service og vedligehold af diverse produktionsanlæg samt ny-installation af hele anlæg. Herfra har jeg opbygget min erfaring inden for automation og har tidligere haft job med salg af robotløsninger til industrien.  Jeg interesserer mig meget for mekanik og automatik og bruger også meget af min fritid på den slags. Særligt nyder jeg at gå i mit værksted og reparere motorer og maskiner, hvor jeg kan pusle med små ideer og løsninger for at få tingene til at køre igen – og gerne bedre end oprindeligt. 

Privat: Jeg bor ”på landet” sammen med min kone Kathrine. Vi har en lille ejendom, lidt nord for Viborg, hvor vi (ud over den tid jeg bruger i værkstedet) hygger os med at passe vores hus, have, høns, motorcykler, og ellers bruger jeg tiden med familie og venner samt på at spille oldboys fodbold og lidt sejlads på Mariager fjord.

HNC Group: Da jeg så en ledig stilling ved HNC Group, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var noget for mig. Her kan jeg kombinere min interesse og erfaring. Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe HNCs kunder med at finde de rette løsninger og produkter samt være med til at udvikle deres produktionsapparat og holde tingene kørende. Samtidig har jeg også store forventninger til at skulle repræsentere et solidt og anerkendt firma med gode kvalitetsprodukter, og jeg glæder mig at komme i gang. 

 

Flemming Jensen, 46 år, Teknisk konsulent

Baggrund: Jeg er uddannet industri-elektriker og klejnsmed.

Gennem årene har jeg bl.a. været hos Wolfking, Cfs, Con-load, Egesø Smede- og Maskinværksted, SM-Skælskør og Arla foods Slagelse. Jeg kender en del til levnedsmiddelindustrien, da 75 % af mine jobs har været i den branche.

Privat: Siden jeg var barn, har jeg hygget mig med stort set alt inden for mekanik/teknik og elektronik. Modelbygning har stået på programmet i mange år, og jeg bygger og ”leger” stadig lidt med mine modelflyvere. Det har dog været droslet lidt ned, da jeg fik den ide at prøve at bygge et træhus helt fra bunden af. Så om det er hus, bil eller andet praktisk, laver jeg det selv.

HNC Group: Jeg håber, at jeg hos HNC Group kan bidrage med min evne til at sætte mig ind i ting og naturligvis også med min erfaring, som jeg har opbygget gennem årene. På den baggrund vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe vores kunder.