Ny medarbejder

03-11-2016

Vi har fået en ny kollega i salgsafdelingen.

Flemming Jensen er ny teknisk konsulent, som sidder på kontoret i Vemmelev, hvor han er klar til at hjælpe vores kunder. Han har en baggrund som industri-elektriker og klejnsmed, og han har arbejdet for flere forskellige virksomheder inden for levnedsmiddelindustrien, senest Arla Foods.

Læs mere om Flemming nedenfor.

 

Flemming Jensen, 46 år, Teknisk konsulent

Baggrund: Jeg er uddannet industri-elektriker og klejnsmed.

Gennem årene har jeg bl.a. været hos Wolfking, Cfs, Con-load, Egesø Smede- og Maskinværksted, SM-Skælskør og Arla foods Slagelse. Jeg kender en del til levnedsmiddelindustrien, da 75 % af mine jobs har været i den branche.

Privat: Siden jeg var barn, har jeg hygget mig med stort set alt inden for mekanik/teknik og elektronik. Modelbygning har stået på programmet i mange år, og jeg bygger og ”leger” stadig lidt med mine modelflyvere. Det har dog været droslet lidt ned, da jeg fik den ide at prøve at bygge et træhus helt fra bunden af. Så om det er hus, bil eller andet praktisk, laver jeg det selv.

HNC Group: Jeg håber, at jeg hos HNC Group kan bidrage med min evne til at sætte mig ind i ting og naturligvis også med min erfaring, som jeg har opbygget gennem årene. På den baggrund vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe vores kunder.