Intern teknisk konsulent

Opbygning af kunderelationer gennem teknisk rådgivning

HNC Group A/S er leverandør af markedets største produktsortimenter til opbygning af automationsløsninger til industrien. Virksomheden leverer sine produkter og løsninger til et bredt udvalg af brancher og har fokus på at gøre en forskel for kunderne ved at rådgive og sammensætte løsninger, der bidrager til optimering af processer og produktivitet.

Som intern teknisk konsulent bliver du en del af en salgsorganisation på 8 kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Teknisk rådgivning og salg af hele produktsortimentet. Efter endt oplæring vil du få ansvaret for et eller flere produkter som produktspecialist.
  • I samarbejde med de eksterne sælgere vil du udarbejde tilbud og udforme tekniske løsninger til kunderne.
  • Kontakt til leverandører i ind- og udland for indhentning af priser og tekniske informationer.

Tekniker, som brænder for at skabe løsninger sammen med kunderne

Du har formentlig en baggrund som industritekniker, automationsteknolog eller lignende, som du måske har suppleret med en uddannelse på teknikerniveau. Vi forestiller os, at du har opbygget erfaring i industrien eller i tekniske miljøer, hvorfra du kan forstå og udfordre kundernes behov og ønsker til løsninger. Uanset din baggrund vil der blive sørget for en grundig introduktion og oplæring.

Du trives med en travl hverdag med mange bolde i luften og en bred kontaktflade.

Vi tilbyder

Et job i en veletableret og vækstorienteret virksomhed med et positivt, uformelt arbejdsmiljø, hvor korte beslutningsveje og stort råderum for den enkelte medarbejder giver mulighed for faglig og personlig udvikling.

Til jobbet følger en konkurrencedygtig løn og pensionsordning.

Ansøgning og kontakt:

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Jacob Larsen på telefon 6043 2380 eller på mail jl@hnc.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så send din ansøgning, CV samt relevante bilag til mail jl@hnc.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.