Persondatapolitik

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

Kontaktoplysninger

Den dataansvarlige er:

HNC Group A/S

Industrivej 2

4241 Vemmelev

Tlf: 7013 2300

Email: sales@hncgroup.dk

Personoplysninger

Når du besøger www.hncgroup.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden fx hvilken type browser, du bruger, din IP-adresse og informationer om din computer.

Formålet med indsamlingen er at optimere din brugeroplevelse og hjemmesidens funktion samt at foretage målrettet markedsføring. Behandlingen af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante nyheder. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og gemmer vi din e-mailadresse. Udover din e-mailadresse vælger du selv hvilke oplysninger, du vil give os.

Formålet med indsamlingen er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Personoplysningerne kan videregives til eksterne samarbejdspartnere, som efter anvisning fra os behandler disse i forbindelse med markedsføring i form af nyhedsmails o.lign, 

I forbindelse med ordrehåndtering anvender vi dine kontaktoplysninger til at sikre korrekt fakturering og levering. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne kontakte dig i forbindelse med ordren, hvis det på et senere tidspunkt skulle blive nødvendigt. Dine kontaktoplysninger afgivet i forbindelse med en ordre, anvendes ikke til andre formål og videregives ikke.

Dine rettigheder

For at skabe åbenhed omkring vores behandling af dine oplysninger skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er altid berettiget til at anmode os om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvad formålet med vores registrering er samt hvor oplysningerne stammer fra. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal vi bede dig sende en skriftlig anmodning til sales@hncgroup.dk.

Retten til berigtigelse

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du skal blot henvende dig til os og oplyse, hvad du ønsker at få rettet.

Retten til sletning

Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, eller hvis du hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser, kan du altid anmode om at få dem slettet.  

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå i opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger – som vi behandler om dig – ikke er korrekte.    

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring herunder den profilering, der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring. Ligeledes har du ret til – af grunde, der vedrører din personlige situation – at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser beskrevet i ovenstående afsnit.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til hver en tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af dine personoplysninger, herunder tilbagekaldelse af samtykke til f.eks. vores nyhedsbrev. 

Retten til at klage

Du kan til hver en tid indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.